fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

SmartMobile, noul partener al BC CSU Sibiu

SmartMobile, un brand cu renume în Sibiu în domeniul accesoriilor pentru telefoane mobile, a devenit unul din noii parteneri ai BC CSU Sibiu.

“Într-o perioadă dificilă familia este foarte importantă, de aceea ne bucurăm să facem parte din familia BC CSU Sibiu. Ne dorim un parteneriat de lungă durată alături de o echipă atât de iubită in Sibiu. Fanii BC CSU Sibiu vor putea să-și branduiască husele cumpărate din magazinele Smartmobile din Promenada Mall și Shopping City Sibiu cu pretul de 30 de lei ce va fi donată către club!” declară Alexandru Achim, manager general Smartmobile.

“Apreciem mult faptul că și în perioadele grele firmele locale aleg să se apropie de sport și suntem încântați că să îi avem pe cei de la SmartMobile alături de BC CSU Sibiu. Îmi doresc ca anul acesta să avem performanțe cât mai bune împreună și să oferim cât mai multe zâmbete celor care ne sunt aproape!” a declarat Dragos Bicher, team manager BC CSU Sibiu.

Despre Smartmobile

SmartMobile este fondata in 2013 la Sibiu, fiind un ocupant in continua dezvoltare pe piata de produse, accesorii digitale, accesorii dedicate telefoniei mobile si servicii GSM.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment