fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Simulare Bacalaureat. Cei mai mulți absenți au fost la Matematică

63,50% reprezintă procentul de promovare la examenul de Definitivat 2021, în județul Sibiu

Liceul Tehnologic ”Automecanica” Mediaș a bătut și astăzi recordul de absențe la simularea probei de matematică a examenului de bacalaureat.

La nivel județean, din cei 2.818 elevi care puteau susține simularea probei E.c), au fost prezenți 2.485 de elevi (88,18%). Au lipsit 333 de elevi, cu 11 mai mulți decât la proba de ieri, de Limba și literatura română.

Proba E)c) a profilului înseamnă matematică (pentru profilurile tehnologic, real și vocațional pedagogic) și istorie, pentru profilele uman și vocațional de artă, sportiv sau teologic.

Cei mai mulți absenți au fost înregistrați la Liceul Tehnologic „Automecanica” Mediaș (64 de elevi, majoritatea de la formele de învățământ cu frecvență redusă și seral). Doar la două licee din județ s-a înregistrat o prezență de 100%: Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu și Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie.

Pe disciplinele susținute astăzi, cei mai mulți elevi au absentat la matematică tehnologic (193 de elevi), iar cei mai puțini au absentat la matematică mate-info și matematică pedagogic (câte un elev).

Etichete:

Recomandam sa citesti si