fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Simpozionul Național Museums change lives, la Sala Multimedia din Casa Albastră

În perioada 17-18 mai a.c. Muzeul Național Brukenthal va fi gazda ediției I a Simpozionului Național Museums change lives.
Simpozionul ce se va desfășura în Sala Multimedia din Casa Albastră aduce la Sibiu 7 manageri ai instituților muzeale din țară și alți invitați.
”Pe lângă Simpozioanele anuale realizate de secțiile științifice ale Muzeului Național Brukenthal am dorit ca din acest an să începem realizarea la Sibiu a unui simpozion care să dezbată problemele legate de managementul și marketingul muzeal. Consider că este este necesar astăzi să ne întâlnim și să facilităm o platformă de discuții. Titlul simpozionului este sugestiv Muzeele schimbă vieți. Subliniem și afirmăm cu tărie că muzeele pot crește sentimentul de bunăstare, ne pot inspira, provoca și stimula și ne pot face să ne simțim mai sănătoși.Întrucât societatea se confruntă cu probleme precum sărăcia, inegalitatea, intolernța, discriminarea, muzeele ne pot ajuta să înțelegem, să dezbatem și să contestăm aceste preocupări.”, a declarat inițiatorul proiectului, dr. Alexandru Constantin Chituță, șeful secției Marketing din cadrul Muzeului Național Brukenthal.
Simpozionul este organizat de Muzeul Național Brukenthal cu sprijinul Boromir și Hotel Ramada Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si