fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Sibiul va avea primul cimitir pentru animalele de companie

Sibiul va avea primul cimitir pentru animalele de companie
După ce i-au slujit cu credință toată viața, vor să le onoreze și după ce au plecat de lângă ei. Locuitorii din Municipiul Sibiu vor avea un cimitir pentru animalele de companie, primul din aceasta județ. În judetele Arad, Hunedoara sau Brașov mai există astfel de cimitire. În ultimul timp, cimitirele animalelor de companie s-au dezvoltat ca o afacere și în România.
Grupurile PNL si FDGR din Consiliul Local Sibiu vor iniția și adopta luna aceasta un proiect de hotărâre cu privire la înființarea unui astfel de spațiu. Variantele tehnice au fost discute de administratorul județului Sibiu, Adrian Bibu, împreună cu echipa de conducere a Primăriei, cu reprezentanții Animal Life și cu liderul de grup al FDGR.
Sibiul va avea primul cimitir pentru animalele de companie
Organizarea unui astfel de cimitir (cel mai probabil în zona Dealul Gușteriței) va asigura gestionarea în condiții civilizate și sigure din punct de vedere sanitar a situațiilor, și oferă proprietarilor de animale o variantă civilizată de a-și înmormânta companionul. Primăria Sibiu urmează, să contureze detaliile referitoare la Cimitirul de animale și să le comunice public.
Etichete:

Recomandam sa citesti si