fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Sibiul turistic prezentat în Austria și Germania

Sibiul este consecvent în strategia de promovare turistică și de aceea și în 2015 va continua să fie prezent la târgurile de turism din țară și străinătate.

Sibiul va fi prezent la Ferien Messe Wien (Târgul de Turism de la Viena) în perioada 15-18 ianuarie. Orașul va fi prezent la acest târg atât prin materialele tipărite care vor fi împărțite din stand, cât și prin intermediul reprezentanților Primăriei Sibiu care vor oferi informații cu privire la oferta turistică și culturală. Cei interesați vor putea obține informații cu privire la modalitatea de transport până în Sibiu, obiectivele turistice ale orașului sau evenimentele culturale care au loc aici. Din standul Sibiului se va distribui broșura “Sibiu-Hermannstadt. Tânăr din 1191”, harta Sibiului dar și materiale cu ofertele hotelierilor. Din 17 până în 25 ianuarie, Sibiul va fi promovat la Târgul de Turism din Stuttgart. Anul acesta România este țară parteneră a acestui târg astfel că va beneficia de o poziționare bună a standului.

Ambele târguri se adresează atât publicului larg în căutare de oferte pentru petrecerea vacanțelor cât și specialiștilor în domeniu, reprezentanții administrației locale sibiene căutând să intre în contact cu cât mai multe agenții și tur-operatori.

Etichete: