fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Sibiu

Sibiul găzduiește Olimpiada Națională de Limba și Literatură Română

278 de liceeni din toată țara și peste 90 de profesori sosesc, astăzi, la Sibiu pentru a participa la Olimpiada Națională de Limba și Literatură Română. Festivitatea de deschidere a competiției va avea loc în această seară, la Filarmonica de Stat Sibiu.

Mâine, la ora 10:00, va începe prima probă a Olimpiadei, care se va desfășura la Colegiul Național ”Octavian Goga”. După proba scrisă, elevii au în program o dezbatere despre poezia contemporană, cu Svetlana Cârstean și Radu Vancu, în Aula Magna a Facultății de Medicină.

Proba orală este programată vineri, în două intervale orare: 09:00 – 13:00 și 15:00 – 19:00. Afișarea rezultatelor inițiale se va face seara de la ora 21, potrivit planificării anunțate de organizatori. Sâmbătă dimineață se vor putea depune contestații, iar la prânz se afișează rezultatele finale. Festivitatea de premiere este programată la ora 15:00, la Filarmonica de Stat din Sibiu.

Olimpicii au în program și vizite în centrul istoric al Sibiului și în Muzeul în aer liber ASTRA. Elevii și profesorii sunt cazați la două hoteluri din Sibiu, de 3, respectiv 4 stele.

Etichete:

Recomandam sa citesti si