fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Sibiu Regiune Gastronomică ajunge la Viena

Ambasada României din Viena a găzduit joi, 4 aprilie un eveniment de promovare a programului Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019. Excelența Sa, ambasadorul Bogdan Mazuru a fost gazda a peste 100 de invitați din cele mai diverse medii: reprezentanți ai mediului diplomatic din Viena, reprezentanți ai autorităților asutriece și ai mediului academic din capitala Austriei, oameni de afaceri și jurnaliști.

Primarul Astrid Fodor a participat la acest eveniment la invitația Ambasadei, reprezentând Municipiul Sibiu, unul dintre membrii Consorțiului care gestionează Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Din Sibiu au participat și Doris Banciu, consilier pentru relații internaționale la Consiliul Județean Sibiu, alături de Ionuț Martin și Cristian Cismariu, membri ai consiliului director ai Asociației Județene de Turism Sibiu. De asemenea au fost prezenţi reprezentanți ai Horeca din Sibiu care au arătat oaspeților tradițiile românești în domeniul gastronomiei: Asociația My Transilvania, Gorgandin, Băcănia Albota, Grădina Verde Sibiu, ferma Limbășan, Aurora Sutea și bucătarii Ioan Bebeșelea, Aurelian, Mugur Gheorghe și Dani Pop.

Evenimentul de la Viena se încadrează în programul ambasadei “Road to Sibiu” conceput pentru promovarea turistică a zonei noastre. Cu suportul Biroului de Promovare Comercială și Economică din cadrul ambasadei, au avut loc întâlniri ale delegației sibiene cu reprezentanți ai Camerei Economice Federale a Austriei, discutându-se despre posibilitățile de cooperare în vederea dezvoltării învățământului dual în domeniul turismului, cu reprezentanți ai Universității Modul privind înființarea unei școli de turism la Sibiu și cu conducerea grupului Porr AG despre cooperarea în diverse proiecte de infrastructură rutieră și turistică.


Etichete:

Recomandam sa citesti si