fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură Sibiu

Sibiu Opera Festival continuă miercuri cu patru recitaluri și o conferință extraordinară

Cea de a XXI-a ediție a proiectului Sibiu Opera Festival va continua, miercuri, 7 septembrie, cu patru recitaluri în spații neconvenționale și o conferință extraordinară la care așteptăm mass media și publicul interesat.

Seria momentelor muzicale “Take an Opera Break” ajunge la cota 2.000. Tinerii artiști participanți la masterclass-ul de canto coordonat de baritonul Florin Estefan vor cânta la Bâlea Lac, mâine, 7 septembrie, la orele 10.00.

La 11.20, Mzeul “Badea Cârțan” din Cârțișoara va fi gazda recitalului de operă, iar la orele 12.30, poposim la Palatul Brukenthal din Avrig. După-amiază, de la orele 16.00, tinerele voci vor interpreta arii din opere celebre pe pietonala Nicolae Bălcescu, în zona Hotelului Împăratul Romanilor.

Artiștii consacrați și tinerii participanți la masterclass-ul de canto intră pentru prima dată în dialog cu mass-media sub auspiciile Sibiu Opera Festival. Filarmonica de Stat Sibiu vă invită la o conferință extraordinară moderată de Claudia Robu (realizator de emisiuni culturale la TVR).

Evenimentul va avea loc mâine, 7 septembrie, orele 15.00, în Sala “Henry Selbing” a Filarmonicii.

Accesul publicului larg la conferință este liber în limita locurilor disponibile.

Etichete:

Recomandam sa citesti si