fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Sibiu International Summer Camp 2021 by Porsche BBA din Ludwigsburg a debutat cu ceremonia de deschidere

Sibiu International Summer Camp 2021 a demarat în cursul serii de duminică (18.07), la Sala Transilvania din Sibiu cu ceremonia de deschidere a acestui eveniment. Tinerii practicanți ai baschetului au avut primul contact cu antrenorii sub comanda cărora vor lucra pe parcursul următoarei săptămâni.

Un număr total de 67 participanți, repartizați în trei grupe, se antrenează începând de luni (19.07) sub îndrumarea antrenorilor Robert Geier, Marc Salzer și Jannic Holzwarth (din
partea Porsche Baschetball Akademie), respectiv a lui Octavian Popa Calotă, Alexandru Rubint, Cristian Rubint, Mădălina Geleriu, Andra Geleriu și Victor Deaconescu. La camp participă tineri cu vârste cuprinde între 8 și 18 ani.

La ceremonia de deschidere au fost prezenți, alături de cei enumerați, Dan Fleșeriu – antrenorul principal al echipei de seniori BC CSU Sibiu, Horațiu Floca – președintele clubului de pe Cibin, respectiv Alexandru Hanea – coordonatorul sectorului juvenil din cadrul grupării galben-albastre. O galerie foto de la ceremonie poate fi accesată AICI.

Copiii au luat în primire, cu această ocazie, echipamentul pe care îl vor utiliza de-a lungul întregii săptămâni. Acesta a fost produs de către partenerul tehnic al campului, compania sibiană Andu.

Pe parcursul săptămânii, participanții vor beneficiat de apă și fructe (zilnic), diplomă de participare (la finalul Campului), set de fotografii (la finalul Campului). În plus, juniorii participanți vor lua parte și la o serie de activități conexe pe teme precum: pregătirea fizică, alimentația sportivilor, orientare în carieră. De asemenea, nume importante din baschetul românesc, dar nu numai, vor fi parte a acestui proiect. Campul se întinde pe perioada 18-24 iulie anul curent.

Organizatorii au anunțat că mai mulți parteneri ai evenimentului, dar și suporterii BC CSU Sibiu, au acordat burse de participare pentru mai mulți tineri baschetbaliști de perspectivă.

CSU Sibiu aniversează o jumătate de secol de la înființare. Cu această ocazie, clubul galben-albastru organizează, în colaborare cu una dintre cele mai eficiente academii de baschet din Germania, un camp destinat tinerilor practicanți ai jocului din Sibiu și România.

sursă: unitedhoops.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si