fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Sibiu City Card- Un sprijin acordat turismului sibian

Dupa doi ani de pandemie economia dar mai ales turismul local au nevoie de o reala sustinere si de un imbold vialbil pentru a-si porni motoarele la capacitate maxima . Sibiul, un reper al turismului din Romania, trebuie sa gaseasca rapid resurse si proicte de relansare in domeniu.
USR Sibiu propune reluarea discuțiilor unei idei mai vechi, Sibiu City Card – 𝗰𝗮𝗿𝗱𝘂𝗹 𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗰 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶. Un card, fizic sau digital, destinat turiștilor care doresc să viziteze Sibiu într-un mod planificat, cu un plus de confort și beneficii atât pentru vizitatori dar și pentru participanții la acest program. Reprezintă modalitatea modernă de a vedea ce are mai bun de oferit orașul și împrejurimile Sibiului.
C𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗶 𝗼𝗳𝗲𝗿ă 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿?
-𝘽𝙞𝙡𝙚𝙩 𝙪𝙣𝙞𝙘 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙨 𝙡𝙖 𝙪𝙣 𝙥𝙧𝙚ț 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡 – Cardul vă oferă acces la obiectivele și atracțiile de top, astfel încât veți economisi bani înainte să vă dați seama!
-𝘽𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙞 𝙨𝙪𝙥𝙡𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩𝙖𝙧𝙚 – nu numai că veți avea acces la atracțiile mari pentru vizitatori, dar cardul include oferte și reduceri la diferite magazine, cafenele și restaurante.
-𝘼𝙘𝙘𝙚𝙨 𝙥𝙧𝙞𝙤𝙧𝙞𝙩𝙖𝙧– în baza card-ului aveți intrare prioritară la atracțiile aglomerate, fără să mai stați la coadă.
-𝘾𝙖𝙧𝙙𝙪𝙧𝙞 𝙙𝙞𝙫𝙚𝙧𝙨𝙚– valabile pentru o zi, două sau mai multe. Alegeți cardul potrivit în funcție de durata sejurului dumneavostră și îl activați la primul obiectiv vizitat.
-𝙂𝙝𝙞𝙙 ș𝙞 𝙝𝙖𝙧𝙩ă 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙪𝙞𝙩𝙚– odată cu cardul primiți un ghid și o hartă a orașului, astfel încât să nu aveți probleme în a găsi atracțiile dorite!
-𝙏𝙧𝙖𝙣𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩 𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙘 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙪𝙞𝙩– autobuzele Tursib vă vor duce gratuit la destinațiile dorite, dar nu uitați de bicicletele Sibiu BikeCity sau trotinetele electrice care vă vor oferi o experiență de deplasare și vizitare inedită.
𝘾𝙚 𝙗𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙞 𝙖𝙙𝙪𝙘𝙚 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙣ț𝙞𝙡𝙤𝙧 î𝙣 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙪𝙡 𝙎𝙞𝙗𝙞𝙪 𝘾𝙞𝙩𝙮𝘾𝙖𝙧𝙙?
– Creșterea numărului de vizitatori prin facilitățile de reducere oferite și promovarea obiectivelor tursitice de către municipalitate dar și de către ceilalți parteneri înscrisi în program;
– Integrarea automată a platformei digitale cu sistemul de ticketing al partenerului, analize și statistici privind vânzările și vizitele. Posibilitatea de personalizare a biletelor emise, adăugarea de evenimente;
– Accesibilitate mai bună prin utilizarea mijloacelor de transport public Tursib și a mijloacelor de deplasare alternativă la obiective culturale-turistice și a atracțiilor;
– Optimizarea cadrului de desfășurare a actului cultural;
– Îmbunătățirea ofertei culturale prin produse culturale competitive la nivel național și internațional;
– Promovarea tuturor obiectivelor prin crearea unui circuit complex care să atragă atenția turștilor;
– Sprijinirea dezvoltării vieții culturale asociative;
– Tehnologizarea dezvoltării proiectelor interculturale;
– Promovarea produsului cultural în contextul noilor platforme multimedia.
USR Sibiu invită Primăria, Consiliul Local și Consiliul Județean Sibiu, pe toți reprezentanții principalelor obiective turistice dar și asociațiile de profil, la dezbatere pentru a identifica împreună cea mai potrivită soluție de implementare a acestui proiect.
Etichete: