fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Sibienii sunt invitați să participe la ”Bucuria Bunicilor”

Asociația Transilvania Vitalis, în parteneriat cu Asociația Centrul Bucuriei, organizează sesiunea de informare intitulată „Îmbătrânirea activă și sănătoasă”, care are ca scop îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor. Sesiunea de informare deschide proiectul cu titlul „Bucuria Bunicilor“, finanțat de Fundația Regală Margareta a României, prin programul Fondul pentru Vârstnici.

Evenimentul va avea loc miercuri, începând cu ora 11:00, la Căminul pentru Persoane Vârstnice de pe strada George Coșbuc nr. 15, Sibiu. Agenda sesiunii vizează aspecte importante precum îngrijirea specială, nevoia de activitate fizică și mentală, oportunități de implicare în viața comunității și alte subiecte relevante pentru vârstnici. Evenimentul face parte din proiectul „Bucuria Bunicilor”, care vine în sprijinul seniorilor afectați de singurătate, imobilitate fizică, stare de sănătate precară, sărăcie sau excluziune socială. Asociațiile Transilvania Vitalis și Centrul Bucuriei își propun să promoveze îmbătrânirea activă și sănătoasă, pentru a asigura o viață mai bună pentru vârstnici și să ridice calitatea vieții prin realizarea de activități sociale și educaționale alături de tânăra generație.

Pentru a participa la eveniment, cei interesați trebuie să se înregistreze la adresa de e-mail: centrulbucuriei@gmail.com sau accesând linkul https://shorturl.at/hozDL.

Evenimentul este gratuit și este deschis tuturor celor interesați de îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor.