fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu Social

Sibienii pot casa 1.000 de mașini în Programul Rabla Local

Administrația Fondului de Mediu (AFM) a publicat lista cu cererile de finanțare din partea unitățile administrativ-teritoriale aprobate spre finanțare pentru casarea autovehiculelor uzate. Primarul Astrid Fodor a semnat miercuri, 21 iunie, contractul de finanțare cu AFM.

Municipiului Sibiu i-a fost aprobată finanțarea pentru casarea 1.000 de autovehicule uzate, numărul maxim pentru un municipiu de mărimea Sibiului pentru care se putea solicita această finanțare. Din finanțarea AFM se vor plăti către sibieni 2.400 lei/autovehicul casat, restul de 600 de lei/autovehicul casat urmând să fie asigurat de Primăria Sibiu, din bugetul local”, explică Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

AFM va anunța perioada în care sibienii care doresc să participe la program se pot înscrie pe site-ul acestei instituții: Administrația Fondului pentru Mediu (afm.ro) Cetățenii interesați trebuie să urmărească acest site pentru a se înscrie între primele 1.000 de persoane care vor beneficia de stimulent.

Odată înscriși pe site-ul AFM, cetățenii care vor figura pe listele transmise administrației locale de către această instituție vor putea depune la Primăria Sibiu documentele necesare pentru a primi stimulentul de casare, în cadrul unei perioade care va fi anunțată public. Până atunci, pe site-ul sibiu.ro, pe https://www.sibiu.ro/images/uploads/comunicate/Comunicat_Procedura_Rabla_Locala.pdf, cetățenii pot consulta procedura pentru depunerea documentelor la Primăria Sibiu, pentru a putea pregăti din timp cele necesare. Depunerea documentelor se va putea face atât electronic, cât și fizic, la Registratura Primăriei.

Etichete:

Recomandam sa citesti si