fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Sibienii nu se învață minte și continuă să se urce băuți la volan

La data de 10 iulie, în jurul orei 00,30, pe DJ 141A, în localitatea Șeica Mare, polițiștii au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia s-a constatat că se află un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Ruși.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere și se află sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul opririi, în autoturism se mai afla o tânără în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, proprietara autoturismului, care cunoștea faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar pe numele tinerei s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

În cursul nopții de 10 iulie,  în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat doi conducători auto aflați sub influența alcoolului.

  • În jurul orei 00,45, pe strada Avocat Ilie Măcelaru, un bucureștean în vârstă de 24 de ani a prezentat pe aparatul etilotest o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • În jurul orei 04,30, pe Șoseaua Alba Iulia, un bărbat în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui autoturism condus în regim TAXI, a fost depistat cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi șoferi au fost însoțiți la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cazul fiecăruia fiind deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sibienii nu se învață minte și continuă să se urce băuți la volan

Etichete: