fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Sibienii Ionel și Daniel Bucur – în elita echitației europene

După un sezon bogat în competiții interne, reprezentanții secției de Echitație a  Clubului Sportiv Municipal Sibiu au fost prezenți și la competiții internaționale de mare anvergură.

Prima competiție a avut loc în Atena – Grecia, la CSIO3* EEF LONGINES SERIES – Cupa pe Națiuni, unde seniorii Ionel Bucur și Daniel Bucur s-au calificat pentru semifinalele de la Magna-Racino, din Austria.

Ionel Bucur, cu calul Cassius S, a obținut Locul 4 cu echipa României, iar Daniel Bucur, cu Quasar, a obținut un loc 7 în GP-ul de 1.55 Word Cup. La categoria cailor tineri de 6 ani, același Daniel Bucur a obținut un loc 4 cu Cassinia Z, iar cu Casper, la categoria 7 ani. trei locuri 7.

Rezultate frumoase la competiția din Atena au obținut și: Daria Copos, cu Argentina, la copii, care a câștigat 3 locuri I, precum și Alexandru Tăbuică, cu Radiatza – un loc 3.

Următoarea competiție internațională a avut loc la Tsaratsovo, în Bulgaria. Ionel Bucur și Daniel Bucur au obținut rezultate notabile, la sărituri peste obstacole:

– Ionel Bucur & Cassius S – Locul 5

– Daniel Bucur & Quasar – Locul 3 GP-ul WordCup

– Daniel Bucur & CasiniaZ – Locul 2 – cai 6 ani.

– Daniel Bucur & Casinia Z – Locul 6 – cai 6ani

– Daniel Bucur & Kasi – Locul 4 – cai 6 ani.

La categoria cailor tineri, sportivii CSM Sibiu au reușit să acumuleze puncte importante pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Sibienii Ionel și Daniel Bucur – în elita echitației europene

                                                               Daniel Bucur