fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Sibienii, invitați să completeze un chestionar privind transportul școlar

Transportul școlar, reprezintă o măsură importantă pentru orice comunitate locală, având în vedere beneficiile pe care acesta le generează, pornind de la descongestionarea traficului la orele  de intrare respectiv de ieşire a elevilor de la şcoală şi până la faptul că utilizarea transportului public de către copii încurajează un comportament responsabil şi independent în rândul tinerei generaţii. Chestionarul îl puteţi completa online, accesând adresa: https://tursib.ro/page/chestionar-trasee-elevi

Ţinând cont de toate acestea, Primăria Municipiului Sibiu împreună cu Consiliul Local Sibiu, au în vedere demararea studiilor necesare introducerii transportului şcolar în municipiul Sibiu. Acesta urmează a fi executat de către operatorul de transport public local – Tursib.

Ca atare, pentru a putea beneficia de informaţii cât mai corecte referitoare la nevoile de transport precum şi la zonele cu cea mai mare cerere în acest sens, se impune colectarea unor informaţii esenţiale de la potenţialii utilizatori ai acestui serviciu public. Colectarea acestor date se va face în primă fază prin intermediul unui chestionar, pe care îl propunem tuturor părinţilor cu copii înscrişi la unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Sibiu. Răspunsurile lor ne vor oferi informaţii despre disponibilitatea dânşior de a-şi lăsa copiii să utilizeze acest serviciu public, precum şi despre rutele cele mai solicitate.

Vă rugăm aşadar pe toţi cei care aveţi copii care frecventează şcolile şi liceele din Sibiu, să ne ajutaţi răspunzând la câteva întrebări despre călătoria copilului / copiilor dvs. către și de la școală.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si