fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Sibiencele au cucerit 9 medalii la Balcaniada de Echitație

Nu mai puțin de 9 medalii au obținut sibiencele de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) și Team Bucur la Balcaniada de echitație, desfășurată în Grecia.

Cel mai mare eveniment sportiv pentru profesioniștii din Balcani avut loc în Atena, pe marele stadion Olimpic Ecvestru din Markopoulo, în perioada 7 – 10 septembrie.

Competiția a reunit sportivi din România, Albania, Bulgaria, Croația, Serbia, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Serbia, Slovenia, Turcia.

Sportivele de la CSM Sibiu și Team Bucur, prezente în echipele reprezentative ale României, au adus numeroase medalii, ocupând locuri fruntașe la sărituri peste obstacole.

La categoria Amazoane, Ramona Bucur, cu CupidoG, a cucerit trei medalii balcanice: una de aur, cea de vicecampioană balcanică, cu echipa, și medalia de bronz în finala individuală. La aceeași categorie, Izabel Agârbiceanu, cu Fabiola, a obținut argintul și titlul de vicecampioană balcanică, cu echipa.

La categoria Copii, Daria Copos, cu Argentina, a câștigat Finala de Grand-Prix și titlul de vicecampioană cu echipa. Și Maria-Petra Udrescu, cu Boris, a devenit vicecampioană balcanică, cu echipa de copii.

La categoria Tineret, Sofia Semenov, cu Quasar, a cucerit o medalie de argint, iar în finală a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului.


Etichete: