fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Sibianul Dominic Crăciunean a obținut două victorii la atletism

Sibianul Dominic Crăciunean a obținut două victorii la atletism

Dominic Crăciunean este sportivul sibian care a reușit să obțină podium la Craiova, unde a avut loc Campionatul național de copii 1 și 2 la atletism cu participare numeroasă din toată țara, în jur de 300-400 copii, fete și băieți.

„Dominic a participat la categoria c1 (2009), este un copil genial, a câștigat proba de săritură în înălțime, este campion național cu performanța de 1,67m record personal și locul 2 la săritură în lungime cu 5,47m record personal egalat, în condițiile de pregătire dificile”, declară profesorul Gabriel Băra de la CSS Șoimii Sibiu.

Antrenorul susține faptul că acest sportiv este unul de mare valoare, un băiat modest, fenomenal și plin de calități, iar, pe plan sportiv, a mai obținut o medalie de aur și una de argint la aceste probe la concursurile din sală, pe lângă faptul că a terminat cu 10 la școală și a câștigat și Olimpiada de Astrologie la nivel județean.

„Pentru mine este Super Domi, îl felicit din suflet si le mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat și totodată mulțumim Primăriei Sibiu pentru sprijinul financiar”, a mai adăugat Gabriel Băra.

Sibianul Dominic Crăciunean a obținut două victorii la atletism

VIDEO:

Etichete:

Recomandam sa citesti si