fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Sibianul, care a tâlhărit un taximetrist este cercetat penal

Arestat preventiv după ce ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu

La data de 8 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 26 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, sibianul este bănuit că, în noaptea de 5/6 mai a.c., în jurul orei 00,30, după ce a efectuat unei firme de taxi o comandă telefonică pentru livrarea unor produse la o adresă de pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate, iar pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința. Victima, sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 05,30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii sibieni, în seara zilei de 7 mai s-a reușit identificarea și prinderea presupusului autor, acesta fiind reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
Sibianul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continua la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – BIC, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si