fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Sibiancă, victima unui accident rutier, transportată de urgență la UPU

Un șofer băut a provocat un accident între localitățile Poiana Sibiului și Jina

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs în municipiul Sibiu, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Moldoveanu. În urma coliziunii, pasagera din autoturismul condus pe Ștefan cel Mare, o sibiancă în vârstă de 41 de ani, a suferit vătămări corporale și va fi transportată la spital conștientă.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moldoveanu, a pătruns în intersecția sens giratoriu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în intersecție dinspre strada Ștefan cel Mare de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Șura Mare.”, potrivit reprezentanților IPJ Sibiu.
Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident rutier. În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip C la un accident în Sibiu pe strada Ștefan cel Mare cu Moldoveanu.
Au fost implicate două autoturisme. A rezultat o victimă, femeie de 41 ani, care a suferit un traumatism cranian și mai multe contuzii și excoriații. Femeia a fost transportată la UPU Sibiu.”, transmite purtătorul de cuvânt SAJ Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si