fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ

#ShoppingÎnSiguranță la Promenada și Shopping City Sibiu

Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu au implementat toate măsurile de siguranță și distanțare socială și au dat startul unor noi experiențe de #shoppingînsiguranță.

Măsuri sporite de protecție
Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu au implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrelor comerciale. Încă din luna martie, s-a investit în soluții avansate de protecție și au fost schimbate echipamentele și procedurile aferente rutinei de igienizare. Mai mult, în fiecare zi, este triplată frecvența operațiunilor de dezinfectare și curățenie din zonele în care se creează aglomerație.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică, în mod natural a mall-ului, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație (food court, cafenele, lifturi, scări rulante, grupuri sanitare etc).

Designul centrelor comerciale se bazează pe spații generoase și deschise care permit natural distanțarea socială de cel puțin 2 metri între clienți și asigură cel puțin 4 metri pătrați pentru fiecare persoană din mall.

Accesul în centrele comerciale este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților.
Recomandări pentru o experiență de shopping în siguranță:

În această perioadă, fiecare persoană este mai responsabilă atât pentru sănătatea sa, cât și a familiei și a celor din jur. Astfel, noul cod de conduită în incinta centrului comercial prevede următoarele măsuri:
1. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta centrului comercial;
2. Fiecare client trebuie să păstreze distanța de cel putin 2 metri față de persoanele din jur, respectând marcajele speciale;
3. Fiecare vizitator este încurajat să își spele sau dezinfecteze mâinile cât mai des, folosind dispenserele cu dezinfectant amplasate în centrul comercial;
4. Încurajăm folosirea cardului bancar pentru plata cumpărăturilor;
Majoritatea măsurilor de igienă a fost implementată încă de pe durata stării de urgență, când au fost deschise câteva dintre magazinele de primă necesitate (hipermarketuri, farmacii, hrană pentru animale).

Cele două centre comerciale își așteaptă clienții cu oferte și premii speciale pregătite de magazinele partenere.

Tombolă în perioada 22 iunie – 05 iulie 2020
În perioada 22 iunie – 05 iulie, clienții celor două centre comerciale vor fi recompensați. Atât Shopping City Sibiu, cât și Promenada Sibiu organizează o tombolă, în cadrul căreia se vor acorda 3 premii săptămânale.

Pragul de cumpărături, lista și valoare premiilor, precum și regulamentul oficial al campaniei vor fi anunțate pe site-urile și paginile rețelelor de socializare ale celor două centre comerciale.

Deși se va merge pe acelasi mecanism de înscriere, premiile vor fi diferențiate între cele două centre. Astfel, dacă la Shopping City Sibiu premiile vor consta în produse de îngrijire și infrumusețare, la Promenada Sibiu premiile vor merge în zona de fashion și bijuterii.
Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu le mulțumesc tuturor vizitatorilor care s-au bucurat deja de o experiență de shopping în siguranță și au dat dovadă de responsabilitate și grijă față de celelalte persoane respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială.

Ofertele speciale pregătite de magazinele din cadrul centrelor comerciale, aici:
www.promenadasibiu.ro
facebook.com/PromenadaSibiu instagram.com/promenadasibiu
www.shoppingcitysibiu.ro / facebook.com/shoppingcitysibiu/

Despre Shopping City Sibiu
Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.
În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.
Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Despre Promenada Sibiu
Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

Etichete:

Recomandam sa citesti si