fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Sfârșit de săptămână în siguranță, alături de jandarmii sibieni

În acest sfârșit de săptămână, pentru siguranța tuturor celor care vor participa la evenimentele desfășurate pe raza județului, Jandarmeria Sibiu va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor acționa pe raza județului la “Festivalul Internațional Hermannstadtfest”, “Picnicul muzical din pădurea Steinburg din orașul Agnita” și “Cursa Sponsorilor”.

Le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile forțelor de ordine, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

În ceea ce privește “Cursa Sponsorilor”, le recomandăm conducătorilor auto să respecte restricţiile de trafic impuse şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră.
Precizăm faptul că după ce bicicliștii au parcurs un segment din traseu, traficul rutier va fi redeschis participanților la trafic.

Etichete:

Recomandam sa citesti si