fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Sfârșit de săptămână în siguranță, alături de jandarmii sibieni

Jandarmii sibieni asigură ordinea și siguranța publică la manifestările religioase de Boboteză

În perioada 8-10 Iulie, pentru siguranța tuturor celor care vor participa la evenimentele desfășurate pe raza județului, Jandarmeria Sibiu va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor acționa pe raza județului, atât independent cât și împreună cu polițiștii sibieni, pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Forțele de ordine vor avea în atenție desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor: Festivalul Internațional de Film Transilvania-TIFF, Vin Fest Sibiu, Zilele Muzicale Româno-Americane, Turneul de beach volleyball Sibiu Sands și Florile Oltului din Avrig.
Totodată, jandarmii din cadrul Secției Mediaș sunt mobilizați în zona de desfășurare a evenimentului Mediaș Cetate Medievală.

În acest context, le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de bunurile personale atunci când se află în zone aglomerate.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!
Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Etichete:

Recomandam sa citesti si