fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Sesiuni de informare publică privind finanțările europene la Consiliul Județean Sibiu

Digitalizarea administrației - Consiliul Județean Sibiu a implementat semnătura electronică

În colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), Consiliul Județean Sibiu organizează două sesiuni ale conferinței „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”. Întâlnirile publice vor fi organizate în sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu în zilele de 3 și 7 martie ac, ambele cu începere de la ora 11,00.

În cadrul întâlnirii de vineri, 3 martie ac, vor fi prezentate oportunitățile de finanțare europeană pentru mediul de afaceri și ONG-uri, iar marți, 7 martie ac, sunt așteptați reprezentanții autorităților publice locale și ale instituțiilor deconcentrate.

Specific, pentru mediul public vor fi discutate rezultatele și impactul proiectelor finanțate în perioada 2014-2020, care au ca termen de finalizare luna decembrie a acestui an, precum și informații despre toate finanțările ce vor fi disponibile pentru instituțiile din aria administrației publice și a serviciilor deconcentrate.

Pentru mediul privat și ONG-uri, vor fi prezentate serviciile acordate de ADR Centru în cadrul rețelei Enterprise Europe Network, dar și detalii despre finanțări disponibile pentru domenii precum: inovare, competitivitate, formare profesională, mobilitate și cooperare europeană în afaceri.

Înscrierile sunt gratuite și se fac exclusiv online, accesând următorul link: https://tinyurl.com/ypjxvh6c.