fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Medias

Sergiu Buș și Thomas Nielsen au îngenuncheat echipa lui Becali la ultima fază

Gaz Metan Mediaș a terminat la egalitate cu FCSB, scor 2-2. Goluri partidei au fost pe FCSB marcate de Tănase și Adrian Petre, respectiv Sergiu Buș și Nielsen pentru Gaz Metan Mediaș.

#MediașulînPlayOff
Am luptat până în ultima clipă
Felicitări echipei noastre care atunci când intră în teren uită de problemele financiare. (este postarea suporterilor Gaz Metan Mediaș pe pagina lor de Facebook)

Gaz Metan Mediaș s-a deplasat la București cu speranța că poate obține cele 3 puncte, mai ales după problemele de lot ale echipei gazdă, dar echipa medieșeanănu a reușit o primă repriză tocmai bună, având un joc foarte timid, multe greșeli la mijlocul terenului, iar singura ocazia i-a aparținut lui Sergiu Buș, care nu a reușit să trimită mingea pe spațiul porții din apropierea careului mare.
Golul gazdelor a venit după o neglijență în defensiva echipei tehnicianului Dușan Uhrin,  Tănase reușind să înscrie de la 16 metri cu un șut din voleu. Sergiu Buș a egalat în debutul actului secund. Finalul a fost unul spectaculos, cu două goluri în două minute. Adrian Petre a marcat din penalty în al treilea minut de prelungiri, iar Juel Thomas Nielsen a egalat pentru Gaz Metan la ultima fază a meciului.

Dușan Uhrin a trimis în teren următorul 11:
Răzvan Pleșca, Gabriel de Moura, Marius Constantin, Ionuț Larie, Mihai Butean, Lukas Droppa, Boubacar Fofana, Nasser Chamed, Sergiu Ciocan, Mihai Velisar, Sergiu Buș.

Foto: Facebook Suporterii Gaz Metan Medias

Etichete:

Recomandam sa citesti si