fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Șelimbăr: Se modernizează strada Petru Aron. Investiție de 2,2 milioane de lei

Consilierii locali au votat în cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul ”Refacerea infrastructurii rutiere și rețele pe strada Petru Aron”.
Conform proiectului, valoarea totală va fi de 2,2 milioane de lei, iar lucrările presupun lucrări de reabilitare pe o lungime de 300 de metri.
”În prezent, starea tehnică a străzii nu corespunde exigențelor pentru desfășurarea în condiții de siguranță și confort a traficului rutier și nici celor de mediu (generează praf și noroi, favorizează producerea zgomotului și a poluării cu noxe emanate de autovehicule din cauza accelerărilor și frânărilor repetate și frecvente, favorizează poluarea apelor subterane și de suprafață)”, se precizează în raportul proiectului de hotărâre.
Se va înlocui asfaltul pe o suprafață de 1508 mp, trotuarele (604 mp) și se vor monta 12 guri de canalizare. În plus, se va moderniza rețeaua de apă și canalizare și se vor monta 15 stâlpi de iluminat cu tehnologie led. Strada Petru Aron are acces la strada Mihai Viteazu.