fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Sediul IPJ Sibiu va fi modernizat în vederea creșterii eficienței energetice

La data de 14 februarie 2023 la nivelul M.A.I. a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul intitulat „Modernizare în vederea creșterii eficienței energetice a sediului Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării, Operațiunea Renovare energetică moderată a clădirilor publice – Autorități  centrale Axa 2, apel de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1.b/1 runda a doua.

Beneficiarii investiției sunt: Ministerul Afacerilor Interne, în calitate de Lider de parteneriat și Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, în calitate de partener 2.

Amplasamentul obiectivului: Str. Revoluției nr. 4-6, municipiul Sibiu, județul Sibiu.

Valoarea totală (cu TVA) a investiţiei: 15.287.305,05 lei.

Durata de realizare a investiției: 24 luni.

Obiectivele proiectului

Obiectiv general: Creşterea eficienţei energetice, gestionarea eficientă a  energiei și reducerea costurilor de întreținere a sediului de reședință a Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, prin reabilitarea termică şi modernizarea instalaţiilor aferente obiectivului.

Obiective specifice:

Anveloparea clădirilor corp C1 și C2, realizată la nivelul pereților exteriori, a planșeelor peste ultimul nivel.

Instalarea sistemelor de alimentare cu energie din surse regenerabile.

Modernizarea sistemelor de energie termică prin schimbarea cazanelor vechi cu cazane noi, mai eficiente în condensație.

Obiective de investiții: Corpurile de clădire C1 și C2 ale sediului Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu (reședința).