fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Secretarul de Stat Cristian Roman executat de propriul partid

Fostul Secretar de Stat din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Roman, a fost eliberat din funcție, zilele trecute, decizia fiind publicată miercuri 11 mai, în Monitorul Oficial și semnată de premierul Nicolae Ciucă. La baza acestei decizii se pare că stau unele neînțelegeri dintre fostul secretar de stat și anumiți factori de decizie din PNL, de la nivel național și local.

Eliberarea din funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene este o decizie strict politică. Sper ca persoana propusă de organizația din Sibiu să pună același suflet pentru județ și pentru țară. Funcțiile trec, contează doar faptele care rămân în urma noastră. Eu am muncit enorm în ultimele 15 luni și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute alături de echipa de la MIPE. Pentru mine orice funcție înseamnă o mare responsabilitate față de oameni. Asumarea și implicarea sunt foarte importante în tot ceea ce fac și, când spun asta, mă refer nu doar la rezultatele profesionale, ci și la faptul că sunt o persoană care va lupta mereu pentru dreptate și pentru adevăr. Sunt adeptul transparenței, al corectitudinii și al lucrurilor spuse direct, iar asta este evident pentru oricine îmi urmărește pagina de socializare. Să ne ajute Dumnezeu să facem mereu cât mai multe lucruri bune pentru români!” a declarat fostul Secretar de Stat, Cristian Roman.

Este cunoscut faptul că în PNL Sibiu există tabere care încă împărtășesc opinii diferite în ceea ce privește modul în care a fost ”executat” Cristian Roman, președinta organizației fiind acuzată că acționează în funcție de interesele personale. Raluca Turcan, a intrat de ceva vreme în zona gri a membrilor PNL de la nivel național, acolo unde a primit cu cinste un loc în rândul din spate, având posibilitatea să își intensifice prezența și acțiunile din teritoriu, pentru a-și aduce capital de imagine, cum de altfel mai toate ieșirile în presă din ultima perioadă sunt făcute alături de primari cu rezultate bune în comunitățile pe care le reprezintă, tocmai pentru a-și asigura transferul de imagine atât de necesar acum când panta toboganului e tot mai adâncă.

Anumite decizii din PNL Sibiu (cazul fostului Inspector General Școlar, Monica Munteanu și nu numai), sunt văzute ca decizii ce au la bază interese personale care au fost luate fără a se ține cont de poziția membrilor și liderilor liberali sibieni, fiind o încercare de a oferi funcții și poziții favorabile unor apropiați care joacă în tabăra Turcan în detrimentul celor care au opinii diferite.

Până atunci, Cristian Roman revine la conducerea Spitalului TBC Sibiu, dar rămâne de văzut până când, pentru că adevărata bătălie abia acum începe……

Etichete: