fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Se redeschide cinematograful în aer liber de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”

Centrul Cultural “Ion Besoiu” are plăcerea de a anunța redeschiderea singurului cinematograf în aer liber din Sibiu!

După succesul de anul trecut, când majoritatea serilor au fost sold-out, Cinema Boutique își diversifică oferta, iar acum propune și animații subtitrate sau dublate în limba română, ideale pentru vizionare alături de întreaga familie, precum și proiecții de la miezul nopții, pentru un început de weekend perfect.

Indiferent dacă preferă comedia, acțiunea, misterul sau chiar desenele animate, sibienii vor avea parte de momente de relaxare pe Terasa cu Flori, în fiecare seară de vară, începând de marți, 2 iulie, la Cinema Boutique, unde vor rula cele mai tari producții ale momentului.

«Începând cu 2 iulie, vă așteptăm la Cinema Boutique, pe Terasa cu Flori, cinematograful nostru în aer liber, unde puteți viziona cele mai proaspete filme sub clar de lună, în inima Sibiului.

Anul acesta, vă aducem o experiență cinematografică deosebită, cu noutăți cinematografice și seri de neuitat în familie. Fie că doriți să petreceți o seară relaxantă cu cei dragi sau să vizionați filme la miezul nopții sub cerul înstelat, Cinema Boutique este locul perfect.

Programul nostru va cuprinde o selecție variată de filme pentru toate gusturile, oferindu-vă ocazia de a vă bucura de magia cinematografiei într-un cadru unic și fermecător.

Vă așteptăm cu drag pe Terasa cu Flori, pentru o vară de neuitat!», a spus Krisztina Bucșe, director vânzări Centrul Cultural “Ion Besoiu” Sibiu.

Programul primei săptămâni este următorul:

Biletele sunt deja disponibile pe www.eventbook.ro și la casieria CCIBS, la prețul de 20 lei.

În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile se vor desfășura în Sala Mică.

Accesul pe terasa interioară a Centrului Cultural “Ion Besoiu” se face prin intrarea “B” (dinspre Hotel Ramada).

De asemenea, cinematograful din interior va rămâne deschis toată vara, iar tariful biletelor pentru proiecțiile din Sala Mică este în continuare cel mai ieftin din oraș: doar 10 lei! Programul complet poate fi consultat pe pagina noastră de Facebook sau pe Eventbook.ro.