fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Se pregătesc noi lucrări la străzi în Sibiu

Primăria Sibiu a publicat spre validare în programul electronic documentațiile pentru contractarea unor lucrări de infrastructură pe șapte străzi din Sibiu.

“Sunt multe șantiere în desfășurare în oraș, atât lucrări mari cum sunt cele de la viaductul Kogălniceanu, noul pod peste Cibin, pe străzile Calea Gușteriței și Măgheranului, cât și lucrări de o mai mică amploare, de reparații, scarificări sau balastări. Pentru a avea o continuitate, pregătim deja următoarele lucrări. Am dispus organizarea de proceduri de achiziție pentru lucrări care vizează modernizarea a cinci străzi: Principatele Unite, Munteniei, Doinei, Frezorilor și reabilitarea străzii Strungului” (Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului). Una dintre documentații se referă la modernizarea străzilor Munteniei, Principatele Unite, Strungului, valoarea indicatorilor tehnico-economici pentru aceste lucrări fiind de 7.335.297,37 lei. Lucrările prevăzute în documentațiile realizate includ reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea carosabilului și a trotuarelor și crearea de zone verzi. O a doua procedură este organizată pentru contractarea lucrărilor de modernizare a străzilor Doinei și Frezorilor. Lucrările includ reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, a drumului și trotuarelor, precum și amenajarea de zone verzi. Valoarea estimată a investiției pe ambele străzi este de 4.146.545,12 lei.

Cea de-a treia documentație se referă la lucrările de modernizare a rețelelor de apă pe străzile Mirăslău și Iosif Velceanu. Pe aceste două străzi vor fi înlocuite conductele de apă și canalizare și vor fi refăcute branșamentele și racordurile. Valoarea acestor lucrări a fost estimată la 916.021,48 lei. Refacerea carosabilul pe strada Mirăslău a fost deja contractată în cadrul primului pachet de străzi care intră în reparații anul acesta, iar strada Iosif Velceanu va fi cuprinsă în al treilea pachet de străzi care vor intra în reparații ample, în prezent pregătindu-se documentația de licitație pentru contractare.

Etichete:

Recomandam sa citesti si