fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ

Se lansează campania „Tombola client fidel TURSIB”

Tursib vă anunţă şi la acest început de an, faptul că lansează campania “TOMBOLA CLIENT FIDEL TURSIB”, organizată de către societatea sibiană în scopul fidelizării utilizatorilor transportului public local şi se desfăşoară în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021, în municipiul Sibiu.

La această Campanie poate participa orice persoană fizică care îndeplineşte în mod cumulativ următoarele criterii de eligibilitate :

 – este client Tursib şi va achiziţiona abonamente, cu pret întreg, valabile în interiorul Municipiul Sibiu, pe toată perioada concursului 01.01.2021 – 31.12.2021, fără întrerupere;

 – se va înscrie pentru tragerea la sorţi, în  luna Decembrie, prin completarea formularului electronic pe care îl vom pune la dispoziţie tuturor celor interesaţi.

Nu vor putea participa la această Campanie clienţii care beneficiază de gratuitate sau reduceri la abonamente şi angajaţii Tursib. Excepţie fac donatorii de sânge care beneficiază de abonamente subvenţionate, dar care au dreptul să participe.

Fiecare client Tursib, poate fi înscris ca Participant la această Campanie o singură dată.

Colectarea formularelor de înscriere la Tombolă se va face în perioada 7 – 17 decembrie 2021; extragerea câştigătorilor se va efectua în data de 20 decembrie 2021, iar înmânarea premiilor se va face în data de 21.12.2020.

Premiile pe care Tursib le oferă participanţilor la campanie sunt:

  • Un laptop
  • Două telefoane mobile
  • Trei abonamente Tursib valabile 6 luni, în cursul anului 2022
  • Şase abonamente Tursib valabile timp de o lună a anului 2022

Regulamentul Campaniei este disponibil pe website-ul www.tursib.ro.

„Vă aşteptăm pe toţi cei care ne sunteţi clienţi fideli să vă faceţi abonamente, iar la finalul anului să vă inscrieţi în cursa pentru premiile pe care compania noastră le oferă. Vă mulţumim pentru că folosiţi serviciile noastre de transport!”, transmit reprezentanții TURSIB.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete: