fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Se înființează o secție de ciclism la Mediaș

În ceea ce privește dezvoltarea ciclismului în municipiul de pe Târnava Mare, la Mediaș se înființează, începând din acest an, o secție de ciclism în cadrul Clubului Sportiv Municipal Mediaș.

Ideii de înființare a secției are la bază numărul mare al practicanților de ciclism la Mediaș, fie cei care practică la nivel de hobby, fie cei care se ridică la standarde de profesionist, este în creștere în Municipiul Mediaș, cât și dorința de diversificare a ramurilor sportive din cadrul clubului medieșean.

Consider că este firesc ca primăria Municipiului Mediaș să ofere cadrul necesar practicării acestui sport, atât pentru adulți, dar mai ales pentru copiii din municipiul nostru. Astfel, putem să ajutăm tinerii orașului care îndrăgesc acest sport, să performeze. Indiferent de vârstă, medieșenii se bucură de la an la an. în număr tot mai mare, de beneficiile practicării ciclismului. În plus, Medias Bike Marathon este deja o competiție recunoscută la nivel național, care se desfășoară în orașul nostru datorită implicării unor oameni sufletiști. Este o competiție care a avut susținerea mea încă de la prima ediție. Sunt convins că, pentru a avea un viitor mai bun, este necesar să punem un accent deosebit și pe practicarea sportului, iar în cazul de față observ că ciclismul este un domeniu care are numeroși adepți în rândul populației de toate vârstele. Vă invit pe toți cei care doriți înființarea secției de ciclism să transmiteți mesaje de susținere“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiul Mediaș.

Etichete: