fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Se fac înscrieri pentru ediția din august a Artizan Huet

A patra ediție de anul acesta a evenimentului Artizan Huet va avea loc în perioada 3- 6 august, între orele 10.00 – 21.00.

Comercianții de produse handmade vor avea la dispoziție cele 22 de locuri ce se închiriază cu 2 lei/mp/zi pentru persoane juridice și 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice autorizate, a întreprinderilor familiale și a întreprinderilor individuale.

Cei interesați trebuie să se programeze on line în primul rând, în data de 31 iulie, între orele 9.00 – 24.00 pe site-ul SPADPP:     

https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx

În baza programării, actele se vor depune la sediul SPADPP în zilele de 1 și 2 august. Avizul va fi apoi transmis pe e-mail. Precizăm că se va acorda câte un singur aviz per solicitant, fie că este vorba de o societate comercială, întreprindere familială, întreprindere individuală sau persoană fizică autorizată.

Atribuirea locațiilor în teren, se va face în ordinea programării online și implicit a înregistrării cererilor depuse la ghișeu, în limita locurilor rămase disponibile. Pentru un aspect îngrijit al spațiilor de comercializare, comercianții au obligația să utilizeze pavilioane albe de 9 mp și mese.  

Mai multe detalii, inclusiv actele necesare, se găsesc aici: ANUNȚ privind desfășurarea evenimentului ”Artizan Huet” în perioada: joi 03.08.2023 – duminică 06.08.2023 (sibiu.ro)