fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Scutul Pădurii: amendat cu 1.000 de lei, după ce a fost prins în Gura Râului cu lemn furat

În cursul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic, pe raza de competență.

Cu această ocazie, în jurul orei 07,30, pe raza localității Gura Râului, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un localnic în vârstă de 19 ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul transporta cantitatea de 2,60 mc material lemnos fără a deține aviz de însoțire a mărfii. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Gura Râului.

În cadrul aceleiași acțiuni, în jurul orei 11,00, pe DJ 106E, la intrarea în localitatea Jina, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 65 de ani care, la volanul unei autoutilitare, transporta cantitatea de 2,20 mc material lemnos fără aviz de însoțire.

Și în acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei, materialul lemnos fiind confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Jina

Etichete:

Recomandam sa citesti si