fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

”Sculpting Sounds”, pe scena Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 13 decembrie, de la ora 19:00, concertul pentru pian și violoncel „Sculpting sounds” al artiștilor Cári Tibor și Szabo J. Attila. Intrarea publicului se face gratuit, în limita locurilor disponibile.

CT Project – Sculpting Sounds” este un proiect muzical electro-acustic care îmbină diferite stiluri muzicale, de la clasic, la electronic, cu instrumente acustice, respectiv electronice. Sunt povești sculptate prin sunete și povestite de compozitorul–pianist Cári Tibor și de violoncelistul Filarmonicii din Cluj-Napoca Szabo J. Attila.

Concertul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă. Rezervarea locurilor se poate face direct la sediul Agenției de Bilete a Teatrului „Gong” din str. Al. Odobescu 4, sau prin e-mail la ticketing(@)teatrulgong.ro. Trebuie să specificați numele și numărul de locuri necesar. Rezervările expiră cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, iar confirmarea locurilor se face doar prin mesaj scris.

Cári Tibor e unul dintre cei mai flexibili și eclectici compozitori cu care am lucrat de-a lungul vremii și ca atare m-am bucurat teribil când ne-a propus acest concert – cadou pentru publicul sibian. E o bucurie să descoperim proiectele sale, ce ne transmit energia unui întreg univers! Cári Tibor se află la Sibiu în această perioadă, unde compune muzica pentru cel mai nou spectacol al teatrului nostru, ce va avea premiera luna viitoare”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Etichete: