fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Școala în satul tradițional continuă în Muzeul Astra

Seria de activități educaționale interactive din programul Școala în satul tradițional continua și în această săptămână la Muzeul ASTRA. Astfel, miercuri, 21 august, Școala din Ticera (Muzeul în aer liber), între orele 10.00 și 12.00 are loc un atelier de caligrafie de scris cu tocul și penița.

Școala în satul tradițional continuă în Muzeul AstraJoi, 22 august, Târgul de țară (Muzeul în aer liber),  ora 11.00 se desfășoară spectacolul gastronomic interactiv cu Trupa de teatru Hocus Pocus Trulala. Atelierul de gătit dedicat copiilor este un concept amplu care înglobează elemente de gastronomie, dezvoltă abilități de socializare și multă bună dispoziție. Coordonați de actorii Hocus Pocus Trulala, cei mici vor descoperi bunul gust al mâncării prin joacă și animații. Participanții vor găti alături de actori vuțăne (un fel de găluște cu prune).

De joi, 22 august, până duminică, 25 august, la Gospodăria pastorală din Poiana Sibiului, jud. Sibiu, între orele 10.00 – 14.00 sunt ateliere de prelucrare a lânii. Participă Rodica Ispas, meșter în țesut din Avrig.

Etichete:

Recomandam sa citesti si