fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Școala Gimnazială din Șelimbăr va fi modernizată

Primăria comunei Șelimbăr a obținut finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru modernizarea Școlii Gimnaziale Mihai Viteazu. Valoarea totală a proiectului se ridică la aproape 950.000 de lei, din care peste 796.000 de lei reprezintă fonduri nerambursabile din PNRR.

Prin acest proiect se urmărește creșterea calității infrastructurii educaționale digitale și a dotărilor materiale din cadrul școlii, pentru asigurarea unui învățământ modern conform standardelor europene.

Astfel, va fi înființat un laborator de informatică cu echipamente IT, vor fi achiziționate materiale didactice și digitale pentru cabinetul de asistență psihopedagogică, vor fi dotate cele 31 de săli de clasă și sala de sport, iar copiii din comună vor beneficia de condiții mai bune de studiu și de pregătire

Implementarea proiectului va dura 14 luni, din august 2023, până în septembrie 2024. Investiția vine în contextul eforturilor de modernizare a sistemului educațional românesc prin fondurile PNRR.