fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Școală de Vară pentru cei mici, la Crucea Roșie Sibiu

Crucea Roșie Sibiu organizează o Școală de Vară pentru cei mici, în perioada 3  – 7 iulie și/sau 10 – 15 iulie.

”O săptămână la Crucea Roșie” va avea ca temă principală dobândirea cunoștințelor de prim ajutor, adaptate vârstei celor mici.

”Pe parcursul anului am avut numeroase cereri de la familii care doreau să-și implice copii în activități de voluntariat dar pentru că nu aveau vârsta minimă de 16 ani, nu puteam sa onorăm aceste cereri.

Acum însă, suntem foarte entuziasmați să inițiem o școala de vară unde să-i primim pe cei mici. Ne propunem să-i învățăm manevre de prim ajutor, adaptate vârstei lor, dar și să realizăm activități de tip outdoor, având în vedere că sediul nostru se află în centrul istoric al orașului: incursiuni în Parcul Astra și prezentarea busturilor personalităților prezente acolo cu exemple concrete din viețile lor, jocuri de grup în Parcul Cetății dar și joacă liberă în Parcul Tineretului. Cei mici vor fi supravegheați de voluntarii noștri instruiți dar și de personalul angajat”,  transmite Raluca Morar, Director Crucea Roșie Sibiu

Crucea Roșie va asigura fructele, apa și o gustare zilnică, iar ce mici sunt rugați să vină de acasă cu un sandwich sau o gustare de prânz.

În intervalul orar 9 -16 putem găzdui maxim 10 copilași cu vârste cuprinse între 7 – 10 ani.

Taxa pe săptămână este de 300 de ron iar pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la 0741 118 975 sau prin email la sibiu@crucearosie.ro