fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

„Școala Altfel” la Jandarmeria din Sibiu

În perioada 15-17 aprilie peste 150 de elevi din cadrul școlilor gimnaziale din Sibiu au vizitat Jandarmeria Sibiană, în condițiile derulării programului „Școala Altfel”. Jandarmii i-au așteptat cu serie de activități interesante și educative penru copii.

Printre acestea s-au numărat exerciții demonstrative cu câinii de serviciu și prezentarea materialelor și a tehnicii din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică precum și a celor montane.

Copiii au fost foarte activi, receptivi și interesați de informațiile primite iar la final s-au arătat foarte încântați de exercițiile demonstrative cu câinii de serviciu.

„Activitățile organizate în cadrul acestui program au scopul de a oferi copiilor care ne vizitează, oportunitatea de a cunoaște detalii cu privire la activitatea jandarmilor, tehnica și materialele din dotarea structurilor de ordine și siguranță publică precum și a structurilor montane, însă nu în ultimul rând de a-i încuraja să adopte un comportament civilizat în societate”, spun reprezentanții jandarmilor.

Etichete: