fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

SCHWARZ Plantează 2024 – A 5-a ediție a campaniei de împădurire, la Cisnădioara

SCHWARZ Gruppe Int, un actor de referință pe segmentul de print, organizează, la Cisnădioara, campania de plantare “SCHWARZ Plantează 2024” alături de Ocolul Silvic Valea Sadului – Districtul 1 Cisnădie și Primăria Orașului Cisnădie.

Din dorința de a susține o economie favorabilă unui viitor durabil, compania SCHWARZ Gruppe Int și-a luat angajamentul ca pentru fiecare toner ecologic distribuit partenerilor, să planteze un copac.

Astfel, în această primăvară va avea loc cea de-a V-a ediție a campaniei de împădurire organizată de SCHWARZ Gruppe Int. “Povestea noastră a prins contur în anul 2018, când am demarat campania de împădurire ‘SCHWARZ Plantează’ cu doar 40 de persoane, din dorința de a educa și de a responsabiliza comunitatea cu privire la impactul pe care îl avem față de natură și, totodată, ca un semnal de alarmă cu privire la fenomenul defrișărilor. Anul acesta, dorim să ne continuăm misiunea și să plantăm un număr cât mai mare de puieți în pădurea din Cisnădioara.”, declară Daniel Landa, managing partner SCHWARZ Gruppe Int.

Campania de plantare va avea loc pe 6 aprilie. Orice schimbare cauzată de condițiile meteo va fi comunicată ulterior, pe site-ul companiei și pe paginile de social media. Acțiunea de plantare se va desfășura în pădurea Cisnădioara, cu susținerea Ocolului Silvic Valea Sadului – Districtului 1 Cisnădie și Primăriei orașului Cisnădie. Participanții se pot înscrie completând formularul de pe https://www.impadurim-romania.ro/campanie-2024.

Ulterior, participanții vor fi notificați cu toate informațiile necesare.

“Orice implicare, oricât de mică, va face diferența. Cu toții ne dorim un viitor mai verde pentru copiii noștri. Alătură-te campaniei noastre, fii tu eroul și hai să Împădurim România.”, adaugă Flavius Pogan, managing partner.

SCHWARZ Gruppe Int este o companie care furnizează o gamă largă de servicii pe segmentul de print, promovând cu precădere consumabile sustenabile, care susțin mediul înconjurător. Compania plantează câte un copac pentru fiecare toner ecologic distribuit partenerilor.