fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Schimbarea tehnicianului echipei Gaz Metan- Mihai Teja îl va înlocui pe Jorge Costa

Schimbarea tehnicianului echipei Gaz Metan- Mihai Teja îl va înlocui pe Jorge Costa

Jorge Costa s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș după doar patru luni. Oficialii clubului au confirmat informația și au dezvăluit că fostul elev al lui Jose Mourinho are o ofertă de la Farense, din prima ligă din Portugalia. Mihai Teja va fi noul tehnician al formației aflate pe locul 10 în Liga 1.

Jorge Costa a semnat cu Gaz Metan în luna septembrie a anului trecut și a plecat la început de februarie. A lăsat echipa pe locul 10 cu 24 de puncte după 20 de etape. Conducătorii clubului au explicat că a fost o despărțire amiabilă.

Schimbarea tehnicianului echipei Gaz Metan- Mihai Teja îl va înlocui pe Jorge Costa „Am avut o discuție cu Jorge Costa aseară și am convenit de comun acord să ne despărțim. Nu l-a dat nimeni afară”, a declarat președintele clubului Gaz Metan, Vali Iordănescu, pentru Fanatik.

Antrenorul portughez, poreclit ”Animalul”, nu va sta mult timp pe bară. A primit deja o ofertă de la echipa aflată pe ultimul loc în prima ligă din Portugalia. Costa a activat la 13 cluburi în cei 14 ani de când a început cariera de antrenor.

„Are și niște probleme de familie, dar a primit și o ofertă din Portugalia, de la Farense și vrea omul să se întoarcă acasă. Ne-am strâns mâinile și i-am mulțumit pentru tot”, a mai afirmat oficialul clubului.

Jorge Costa va fi înlocuit de Mihai Teja. Fostul antrenor de FC Voluntari revine după trei ani pe banca formației din Mediaș. În precedentul mandat a condus formația în 23 de partide: 8 victorii, 7 egaluri și 8 înfrângeri este bilanțul său.

„Iar noul antrenor va fi Mihai Teja, totul este clar”, a confirmat președintele clubului Gaz Metan, Vali Iordănescu.

„Mulțumim, Jorge Costa! Thank you, Jorge Costa! Clubul Gaz Metan Mediaș și Jorge Costa au ajuns la o înțelegere privind încetarea pe cale amiabilă a contractului tehnicianului. Jorge Costa și-a încheiat astfel mandatul pe care l-a început la Mediaș în luna septembrie a anului trecut. Jorge Costa a dorit să explice motivele care au stat la baza plecării sale de la Gaz Metan, dar și să le mulțumească tuturor celor care l-au făcut să se simtă ca și acasă în perioada petrecută la Mediaș.”, transmit reprezentanții clubului Gaz Metan Mediaș pe o rețea de socializare.
Etichete:

Recomandam sa citesti si