fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Scandal la Aeroport. Cursa Sibiu – București a decolat cu o întârziere de peste 3 ore

Pasagerii care ar fi trebuit să plece, astăzi, de pe Aeroportul Sibiu spre Capitală, la ora 7:30, au fost anunțați abia la ora 8:00 că avionul AirConnect va întârzia 3 ore. Scandalul a fost iminent. Foarte mulți oameni au pierdut, astfel, cursele aeriene din București spre alte țări, pentru care aveau rezervare. Nimeni din Aeroportul Internațional Sibiu nu le-a putut oferi explicații și alternative. Pe site-ul companiei AirConnect nu există niciun număr de telefon la care poți cere informații.

Loteria” AirConnect

Întârzierea din această dimineață este a treia, în decurs de mai puțin de trei luni. Inaugurată în 27 martie, cu mare fast (discursuri, aplauze, baloane și tort), cursa aeriană Sibiu – București, operată de AirConnect, s-a transformat, în scurt timp, într-o loterie. În 7 aprilie, zborul București – Sibiu a fost anulat, după ce pasagerii au așteptat decolarea 3 ore. Soluția găsită atunci de AirConnect a fost un autocar, care a pornit spre Sibiu la ora 22.

Scandal la Aeroport. Cursa Sibiu - București a decolat cu o întârziere de peste 3 ore

Pasagerii pot cere compensații

În conformitate cu Regulamentul Comisiei Europene Nr. 261/2004, pasagerii aerieni au dreptul la compensații sau rambursări pentru întârzieri mai lungi ale zborurilor, anulări și refuz la îmbarcare cauzat de zbor suprarezervat. Valoarea compensației variază între 250 și 600 de euro, în funcție de distanța parcursă și de durata întârzierii.

Etichete:

Recomandam sa citesti si