fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Satul Zlagna se mândreşte cu un Cămin Cultural la standarde europene

Primăria comunei Bârghiş şi Consiliul Judeţean Sibiu, au finalizat anul acesta un nou cămin cultural ce se ridică la standarde europene.

Investiţia în valoare de 400.000 lei, a fost demarată în anul 2013 şi finalizată în 2015, cu eforturi susţinute din partea reprezentanţilor administraţiei locale. La această sumă, contribuţia Consiliul Judeţean Sibiu a fost de 50%, iar în prezent Căminul Cultural Zlagna, dispune de toate dotările necesare şi reprezintă pentru locuitorii satului şi nu numai, o realizare de maximă importanţă. Căminul Cultural a fost proiectat să găzduiască manifestări la care vor putea să participe peste 200 de persoane.“Sunt susţinătorul ferm al ideii că fiecare comunitate trebuie să aibă un centru cultural civilizat de nivel european. Aceste instituţii trebuie să devină în timp centre social – educaţional – culturale, locuri unde vor fi îmbinate necesităţile locale la nivel social – cultural, în funcţie de dimensiunea localităţilor rurale. Mulţumim pe această cale Consiliului judeţean Sibiu pentru sprijinul acordat şi sperăm într-o colaborare la fel de eficientă şi în anii următori.”, a declarat pentru ziarul Star Sibian, primarul comunei Bârghiş, Gheorghe Mândreanu.
Anul acesta Primăria comunei Bârghiş, ca şi în anii precedenţi demarează o serie de lucrări de infrastrustură în satele aparţinătoare şi comuna Bârghiş.

Etichete: