fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Săptămâna luminată (re)aduce ateliere gastronomice la Târgul de țară

Săptămâna luminată (re)aduce ateliere gastronomice la Târgul de țară, locul unde tradiția se gustă! Atelierele gastronomice se vor desfășura astfel:
– Marți, preparate din miel: ciorbă acră cu leuștean și tocăniță de miel
– Miercuri, preparate din curcan: ciorbă de potroace și friptură de curcan
– Joi, preparate din rață: supă cu tăieței și tocană cu găluști
– Vineri, preparate din miel: ciorbă acră cu leuștean și stufat de miel
– Sâmbătă, păstrăv afumat, icre de crap și știucă
– Duminică, storceag de sturion și plachie de crap.
Târgul de țară din Muzeul în aer liber poate fi vizitat în perioada 26 aprilie – 1 mai (marți – duminică) între orele 10-16 Atelierele gastronomice se vor ține până la epuizarea porțiilor și în măsura în care condițiile meteo vor fi favorabile.
Etichete:

Recomandam sa citesti si