Săptămâna luminată (re)aduce ateliere gastronomice la Târgul de țară

Săptămâna luminată (re)aduce ateliere gastronomice la Târgul de țară, locul unde tradiția se gustă! Atelierele gastronomice se vor desfășura astfel:
– Marți, preparate din miel: ciorbă acră cu leuștean și tocăniță de miel
– Miercuri, preparate din curcan: ciorbă de potroace și friptură de curcan
– Joi, preparate din rață: supă cu tăieței și tocană cu găluști
– Vineri, preparate din miel: ciorbă acră cu leuștean și stufat de miel
– Sâmbătă, păstrăv afumat, icre de crap și știucă
– Duminică, storceag de sturion și plachie de crap.
Târgul de țară din Muzeul în aer liber poate fi vizitat în perioada 26 aprilie – 1 mai (marți – duminică) între orele 10-16 Atelierele gastronomice se vor ține până la epuizarea porțiilor și în măsura în care condițiile meteo vor fi favorabile.