fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură Sibiu

”Salvați un zâmbet!” Expoziție de fotografie

Iubitorii artei fotografice sunt invitați, vineri, 29 iulie, începând cu orele 17.00, în foaierul Bibliotecii ASTRA – corp B Sibiu, la expoziția de fotografie “Salvați un zâmbet”.
20 de copii din județul Sibiu au participat timp de o lună, la cursuri și ateliere de fotografie, unde au deprins primele tehnici fotografice pe care apoi le-au pus în practică în viața cotidiană. Cursurile au fost susținute de artiști fotografi recunoscuți de federațiile internaționale de artă fotografică. Tinerii au învățat să folosească aparatele de fotografiat cu film clasic, puse la dispoziție de organizatori, pozele realizate constituind baza acestei inedite expoziții.
“Am fost absolut impresionați de veleitățile și simțul artistic a unora dintre participanți, la vârste fragede aceștia reușind să surprindă esențe, umbre și lumini cum întâlnești doar la fotografi maturi. Așa am realizat încă o dată ce șansă trebuie acordată mediilor defavorizate care pot ascunde adevărate talente în toate domeniile”, au declarat organizatorii.
Expoziția va rămâne deschisă până în 7 august 2022. Proiectul a fost derulat de Fotoclubul Orizont și Casa de Cultură a Studenților Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean și al Ministerului Familiei,Tineretului și Egalității de Șanse.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si