fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Sala Transilvania Sibiu: #Sport #Acasă #SLT, campanie pentru iubitorii de sport

Sportul ne poate ajuta să trecem mai ușor peste această perioadă. Chiar dacă stăm acasă, posibilitățile de a face mișcare sunt numeroase, iar asta ne-o dovedesc și sibienii care s-au alăturat campaniei #Sport #Acasă #SLT, inițiate de Sala Transilvania.

Primul episod al proiectului îl are ca protagonist pe Victor Diaconescu- Personal Trainer.

“Pentru a fi la curent cu toate noutățile proiectului nostru, vă invităm să vă înscrieți în grupul #Sport #Acasă #SLT. https://www.facebook.com/groups/sportacasa. Creat din dorința de a dezvolta o comunitate de oameni pasionați de sport, grupul se adresează tuturor celor care fac din activitatea sportivă o prioritate.”, transmit reprezentanții Sălii Transilvania.

Sala Transilvania are ca responsabilitate oferirea cele mai bune servicii logistice sportive sibienilor. “Într-o perioadă precum cea pe care o traversăm acum, îndemnul nostru este simplu. Faceți sport acasă și inspirați-vă din video-urile concepute special pentru voi!”, mai transmit reprezentanții Sălii Transilvania.

Florentin Cismaru-Bacanu, președintele Clubului Sportiv FLUX – Street Workout Sibiu, este cel de-al doilea protagonist al campaniei #Sport #Acasă #SLT

https://www.facebook.com/groups/sportacasa/permalink/633592697462737/

Etichete:

Recomandam sa citesti si