fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Sală nouă de antrenamente pentru iubitorii de judo și sambo

Sală nouă de antrenamente pentru iubitorii de judo și sambo

Asociația sportivă “Daniel Natea” în colaborare cu Centrul Sportiv Aria, a inaugurat o sală de antrenamente și pregătire pentru practicanții sporturilor judo și sambo. Sala recent amenajată la etajul 1 al centrului sportiv, se poate mândri cu toate dotările necesare și cu antrenori ce au obținut rezultate remarcabile alături de copiii pregătiți până în prezent.

Toți copiii și iubitorii acestui sport se pot înscrie la cursurile organizate de Asociația Sportivă “Daniel Natea” la numărul de telefon: 0751 069 861 sau la recepția centrului situat pe Șoseaua Alba Iulia, numărul 100. Programul antrenamentelor este de luni până vineri, între orele 17-20.

“Ne mândrim cu o sală de mari dimensiuni și cu dotări moderne, care pot asigura buna desfășurare a antrenamentelor pentru toți cei care își doresc să se înscrie și să practice aceste sporturi. Îi așteptăm să se înscrie în numărul cât mai mare și îi asigurăm că vor avea parte de o experiență plăcută alături de antrenorii noștri.” a declarat campionul mondial, Daniel Natea, inițiatorul acestui proiect.

Sală nouă de antrenamente pentru iubitorii de judo și sambo

Etichete:

Recomandam sa citesti si