fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Sala de fitness a Băii Populare, pusă la dispoziție sibienilor

Situată într-un imobil istoric deosebit și reabilitat, Baia Populară Sibiu este un spațiu modern în care sibienii și oaspeții orașului sunt invitați la înot, la saună, salină sau masaj, dar și în sala de fitness modernă, în suprafață de aproape 175 mp, dotată cu aparate noi, de ultimă generație.

Sala de fitness poate fi folosită pe tot parcursul anului, dar mai ales acum, în sezonul rece, reprezintă o alternativă pentru sibienii dornici de mișcare. Un număr de 18 aparate stau la dispoziția celor care doresc să facă mișcare pentru sănătate. Dintre acestea, de curând au fost achiziționate două benzi de alergare, un aparat multifuncțional și un stepper. Un aspect important este faptul că majoritatea acestor aparate pot fi utilizate și de persoanele cu dizabilități, o facilitate unică în Sibiu.

Și pentru că siguranța și confortul clienților sunt prioritare, un antrenor este mereu prezent în sală pentru a indica modul corect de executare a exercițiilor.

Pentru a vă putea bucura de tot ceea ce oferă această sală, trebuie să faceți o programare online, pe site-ul www.baiapopularasibiu.ro, unde se indică în timp real gradul de ocupare pe fiecare interval orar. În limita locurilor disponibile, biletul se poate achiziționa și direct de la casieria Băii Populare.

Ședințele se pot plăti individual, dar se pot cumpăra și abonamente. Unul lunar costă 120 de lei, dar la plata pentru trei luni prețul este redus la 300 de lei. Elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități beneficiază de reduceri la toate tipurile de abonamente.

De la redeschidere, au fost emise peste 1.400 de abonamente pentru cei care frecventează sala în mod regulat. În plus, alte 1.000 de intrări au fost individuale.

Programul sălii este de marți până vineri de la ora 7 la 21, sâmbătă de la 9 la 21, iar luni și duminică este închis.

Sala de fitness a Băii Populare, pusă la dispoziție sibienilor Sala de fitness a Băii Populare, pusă la dispoziție sibienilor

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si