fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Șahiștii Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș, „ageri” la Cupa Ager

Cupa AGER s-a desfășurat in zilele de 21 și 22 noiembrie, in sistem online, și s-a adresat atât elevilor de liceu cât și celor din învățământul gimnazial, respectiv primar. Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș. În afara unor nume deja consacrate in domeniul șahului, precum Timeea Suciu din clasa a XII-a Filologie intensiv Engleză, sau Andreea Armean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, și-au făcut simțită prezența și elevi din clasele a IX-a și a X-a.
Șahiștii Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș, „ageri” la Cupa Ager
La nivel liceal au luat startul 6 axentiști și o elevă a Liceului Teoretic Stephan Ludwig Roth. Nicoleta Ban din clasa a IX-a Filologie intensiv Engleză a obținut primul punct in activitatea șahistă și se anunță una dintre elevele de perspectivă in domeniul sportului minții, atât pentru liceul nostru cât și pentru municipiul Mediaș.
Timeea Suciu din clasa a XII-a Filologie intensiv Engleză și-a trecut in palmares două victorii, iar alte două axentiste s-au aflat la egalitate, fiecare cu câte 4 victorii. Este vorba de Andreea Armean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Antonia Andrei din clasa a X-a Matematică Informatică. Cel mai bun parcurs l-a avut Denis Stoica din clasa a X-a Matematică Informatică, acesta reușind să se impună in toate cele 6 partide disputate.
Îi felicităm pe toți participanții la Cupa AGER și le dorim să demonstreze in viața de zi cu zi faptul că „Şahul este totul: artă, ştiinţă şi sport” (Anatoli Karpov) sau mai pe scurt „Şahul este viaţă” (Bobby Fischer)- transmit reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș.
Etichete: