fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Interviu

Sabrina Bărbulescu a cucerit juriul competiției Bikini Race 2020

Cele mai curajoase sportive s-au întrecut pe pârtia de la Arena Platoș Păltiniș, la Bikini Race 2020. Conceput inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere, Bikini Race s-a transformat între timp într-un concurs preponderant sportiv. La ediția din acest an au avut cinci probe: prezentare individuală, probă de ski  snowboard pe pârtia D, probă de limbo pe schiuri sau placă, probă de sanie iar la final, un treasure-hunt în zăpadă. Sabrina Bărbulescu, Adriana Radu și Andreea Teodorescu au fost ocupantele podiumului ediției din acest an. Câștigătoarea trofeului, Sabrina Bărbulescu, va beneficia de o vacanță de câteva zile în Franța, la Snowmission în Avoriaz.

Ai reușit să impresionezi atât prin calitățile fizice, cât și prin aptitudini, talent și efortul depus. Te așteptai să ocupi un loc fruntaș?

Dansul, gimnastica… arta în general, mă definește. Nu m-am gândit nici o secundă că nu voi câștiga. Sunt foarte încrezătoare în propriile forțe și am știut de la bun început că sunt câștigătoare.

Este pentru prima dată când participi sau ai mai concurat și la edițiile precedente Bikini Race?

Este prima mea participare la acest concurs și cu siguranță nu este ultima. 

Cum ai descrie experiența Bikini Race?

Deși, sunt zilnic pe pârtie în timpul iernii, de data aceasta a fost puțin diferit pentru că eram în costum de baie. Obișnuița cu publicul și scena și experiența la Bikini Race a fost una foarte funny. După cum s-a observat am impresionat publicul și jurații din prima clipă în care am pășit pe “podiumul” din zăpadă. I-am cucerit!

Care dintre cele 5 probe ți s-a părut mai dificilă sau dacă a existat o probă care ți-a plăcut cel mai mult?

Dificilă? Nici vorbă de așa ceva. Pentru mine toate probele au fost o provocare în a impresiona. M-am bazat foarte tare pe calitățile și farmecul meu, iar acestea m-au adus în fruntea clasamentului. Nu am avut o probă preferată, toate au fost frumoase în felul lor, iar aplauzele publicului au adus un plus fiecărei probe.

Când urmează să pleci în excursia organizată în Franța, la Snowmission în Avoriaz ?

Excursia va avea loc din 28 martie până în 4 aprilie.

Ce sfat ai pentru tinerele nu au avut curaj să participe în acest an la Bikinii Race, dar iau în calcul să concureze în viitor?

În primul rând le sfătuiesc să aibă încredere în ele. Este foarte importantă atitudinea și modul în care exteriorizezi emoțiile, pentru a reuși să îi convingi pe cei din fața ta că meriți să câștigi. Nu în ultimul rând, să se bucure de experiență, deoarece cu siguranță își vor aminti cu plăcere de acest concurs. Mult succes tuturor!

Etichete:

Recomandam sa citesti si