fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

S-au deschis înscrierile la Binder Lake Triathlon

Sibienii care vor să concureze la Binder Lake Triathlon – ediția a IV-a, din 9 iulie, se pot înscrie deja. Competiția sportivă are mai multe categorii de vârstă, atât la Individual, cât și la Ștafetă.

Individual:

Masculin: 14 – 20 ani; 20 – 30 ani; 30-40 ani si +40

Feminin: 14 – 20 ani; 20 – 30 ani; 30-40 ani si +40,

Ștafetă: Masculin, Feminin, Mixt

Cu taxă de participare

Taxa de participare este de 40 lei/persoană, atât pentru cei care concurează individual, cât și pentru fiecare dintre cei înscriși la ștafetă. Confirmarea taxei reprezintă validarea înscrierii în concurs. După confirmarea înscrierii și achitarea taxei de participare, concurenții își pot ridica kit-ul de participare în dimineața competiției, de la Start, între orele 8:00 și 9:30.

Kit-ul de participare include:

– Declarația pe propria răspundere – obligatoriu de completat și semnat pentru toți participanții la eveniment

– Numărul de concurs – obligatoriu să fie purtat la vedere, prins pe tricoul de alergare și pe bicicletă. Pentru o contorizare corectă a rezultatului, toate detaliile vor fi comunicate la ședința tehnică cu o jumătate de oră înainte de Start.

Voucher 50% Discount la ARIA Sibiu sau ARIA Măgura (Cisnădie) pentru doi adulți. Acest cadou este oferit cu drag de Aria, pentru o zi de relaxare la Aqua Park & Spa, tuturor celor care se prezintă și concurează la Binder Lake Triathlon by ACS Aria pentru Sport.

Calendarul zilei de duminică, 9 iulie:

8:00 – 9:30: Ridicarea kit-urilor de participare de la standul de START

9:00: Ședința tehnică organizatorică

9:45: Închiderea tranziției

10:00: Startul competiției, cu proba de înot (toate categoriile, individual și ștafetă)

14:00: Premierea concurenților

Probele competiției:

1. Înot în Lacul lui Binder – 650 metri

2. Ciclism offroad – 20 km

3. Alergare în jurul Lacului Binder – 5 km

Rezultatele competiției vor fi afișate în cel mai scurt timp după închiderea traseului, pe pagina oficială a evenimentului: http://ariapentrusport.ro/binder-lake-triathlon/
Evenimentul sportiv B
inder Lake Triathlon – Ediția IV este o competiție sportivă recomandată de Federația Română de Triatlon și organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Lacul lui Binder.

Etichete:

Recomandam sa citesti si